۵ نکته طلایی برای داشتن یک کافی شاپ ایده ال

    کافی شاپ ایده آل

    کافی شاپ ایده آل

    ۱- اولین اصل مهم در هر کافی شاپ استفاده از دانه ی قهوه مرغوب با رست تازه و همچنین استفاده از قهوه ی تازه آسیاب شده می باشد . برای این کار باید تجهیزات مناسب فراهم شود . استفاده از قهوه دامنه ی مرغوب بسیار مهم است زیرا قهوه اگر تازه برداشت و تازه رست نباشد بسیاری ار فاکتور های اصلی در اسپرسو از دست خواهد رفت .

    کافی شاپ ایده آل
    کافی شاپ ایده آل

    ۲- رفتار صمیمانه و پیشرو بودن باریستا در صنعت و حرفه خود. باریستا باید بتواند باخلق نوشیدنی به ذائقه مشتری رضایت بیشتری جلب کند. در کنار این مطلب که مشتری برای سرو نوشیدنی به کافه می آید باید این مطلب را در نظر گرفت که مشتری بسیار به نحوه ی بر خورد اهمییت می دهد .

    کافی شاپ ایده آل

    کافی شاپ ایده آل

    ۳- محیطی که شوق مشتری را بر انگیخته سازد. محیطه کافه در هر سبکی که باشد باید در آن ذوق نیز بکار رود و آرامش را به مشتری انتقال سازد و حتی نوع موسیقی که انتخاب می کنید حائز اهمیت است.

    کافی شاپ ایده آل

    کافی شاپ ایده آل

    ۴- یکپارچگی و اتحاد بین کارکنان و ادغام با معیارهای اجتماعی.

    کافی شاپ ایده آل

    کافی شاپ ایده آل

    ۵- راهی برای پیگیری مشتریان از فعالیت ها و تازه های خبری در کافه همچون وب سایت و عضویت در شبکه های اجتماعی.

    کافی شاپ ایده آل

    کافی شاپ ایده آل

    دیدگاهتان را بنویسید