نسکافه ( قهوه فوری )

    قهوه فوری

    قهوه فوری یا نسکافه چیست ؟
    قهوه فوری اولین بار در 1890 توسط دیوید استرنج به ثبت رسید .
    قهوه فوری به قهوه ای گفته می شود که توسط فرایند خشک کردن با هوای گرم تولید میشود .
    این قهوه در کارخانه طی فرایندی رطوبت خود را از دست می دهد و هنگام مخلوط کردن با آب به طور کامل در آن حل می شود .

     

     

    نسکافه

    نسکافه نامی تجاری برای قهوه فوری است که توسط شرکت بزرگ نستله تولید می شود .
    نسکافه از ترکیب Nestlé و café به وجود آمده است .
    نسکافه در سال 1938 به بازار معرفی شد .

    قهوه فوری (نسکافه) همان قهوه است پس از نظر خاصیتی تفاوتی با قهوه دمی ندارد .
    نسکافه در دو نوع کلاسیک و گلد به بازار ارائه می شود .
    نسکافه گلد از کیفیت بیشتری نسبت به نسکافه کلاسیک برخوردار است .
    نسکافه به دلیل نحوه تهیه ساده ی آن طرفداران زیادی دارد اما طعم آن با قهوه دمی متفاوت است .
    از نظر میزان کافئین نیز قهوه فوری و قهوه دمی تا حد زیادی شبیه به هم می باشند .
    نسکافه را میتوان با کافی میت نیز تهیه کرد که به آن حالت کرمی مانند میدهد .

    برخی از خواص قهوه و نسکافه

    نسکافه انرژی مورد نیاز روزانه را تامین می کند .
    نسکافه همانند قهوه به عملکرد مغز کمک کرده و باعث بالا رفتن تمرکز می شود .
    نسکافه استرس و افسردگی را از بین می برد .
    اکثر خواص انرژی آور نسکافه به دلیل کافئین موجود در آن است .
    مصرف زیاد کافئین عوارضی را نیز به همراه دارد .
    در مصرف قهوه و نسکافه باید تعادل را رعایت کرد .

    دیدگاهتان را بنویسید