قهوه ترک



قهوه ترک به شیوه خاصی از آماده سازی قهوه اطلاق می شود و معمولا رست (تفت) آن روشنتر از رستهای دیگر است و مانند آرد آسیاب می شود. بر خلاف تفکر عده ای از مردم محصول کشور ترکیه نمی باشد.

روش تهیه قهوه



زیاد جوشاندن قهوه باعث می شود که قهوه مزه نا مطبوع سوختگی یا جوشیدگی بگیرد. میزان آب سرد مورد نیاز را می توان از روی تعداد فنجانهای قهوه مورد نیاز تعیین کرد (هر فنجان تقریبا ۹۰ میلی لیتر) و به ازای هر فنجان آب بین یک تا دو قاشق چای خوری قهوه مورد نیاز است.معمولا قهوه و شکر را از ابتدا درون قهوه جوش نمی ریزند بلکه آن را به آب اضافه می کنند.

به صورت سنتی قهوه جوش از مس ساخته می شود و دسته ای چوبی دارد با این وجود از دیگر فلزات همچون آلومینیوم به همراه پوششی نچسب نیز برای ساخت جذوه استفاده می کنند. برای جوشاندن قهوه از حرارت نسبتا کم استفاده می شود تا قهوه فورا به جوش نیاید.

قهوه اسپرسو


قهوه اسپرسو به قهوه ای با طعم و عطر قوی گفته می شود که تحت فشار آب ۹۰ درجه بر روی قهوه با آسیاب ریز در دستگاه های اسپرسو ساز تهیه می شود.
حجم قهوه اسپرسو ۳۰ میلی لیتر می باشد.

 قهوه اسپرسو قهوه ای ایتالیایی می باشد.

 قهوه اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه است که میتوان با کم یا زیاد کردن حجم یا افزودن موادی همچون شیر ، خامه ،شکلات و افزودنی های دیگر نوشیدنی های مختلفی را تهیه کرد.
قهوه اسپرسو از ۳ بخش تشکیل می شود:

 بخش اول کرما:کرمای یک قهوه اسپرسو ایده آل باید رنگی قهوه ای متمایل به قرمز داشته باشد و قابل ترمیم باشد ، کرما از حباب هوا و روغن حل شدنی قهوه تشکیل شده است.

 بخش دوم بادی: طعم عمومی قهوه در این قسمت می باشد.

بخش سوم هارت: عصاره قهوه اسپرسو در این بخش است تمامی طعم های ترشی ،تلخی و اسیدیته را دارد.