قهوه اسپرسو


قهوه اسپرسو به قهوه ای با طعم و عطر قوی گفته می شود که تحت فشار آب ۹۰ درجه بر روی قهوه با آسیاب ریز در دستگاه های اسپرسو ساز تهیه می شود.
حجم قهوه اسپرسو ۳۰ میلی لیتر می باشد.

 قهوه اسپرسو قهوه ای ایتالیایی می باشد.

 قهوه اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه است که میتوان با کم یا زیاد کردن حجم یا افزودن موادی همچون شیر ، خامه ،شکلات و افزودنی های دیگر نوشیدنی های مختلفی را تهیه کرد.
قهوه اسپرسو از ۳ بخش تشکیل می شود:

 بخش اول کرما:کرمای یک قهوه اسپرسو ایده آل باید رنگی قهوه ای متمایل به قرمز داشته باشد و قابل ترمیم باشد ، کرما از حباب هوا و روغن حل شدنی قهوه تشکیل شده است.

 بخش دوم بادی: طعم عمومی قهوه در این قسمت می باشد.

بخش سوم هارت: عصاره قهوه اسپرسو در این بخش است تمامی طعم های ترشی ،تلخی و اسیدیته را دارد.
یک اسپرسوی خوب باید در تمام ۳ بخش بالا ایده آل باشد. داشتن یک کرمای خوب در قهوه اسپرسو بسیار مهم است. هر چه قهوه در فضای بسته تری تهیه شود عصاره بیشتر و کرمای بیشتری دارد. یکی دیگر از نکات مهم در قهوه اسپرسو استفاده از قهوه دانه مرغوب است. هرچه از قهوه دانه تازه تری استفاده شود کرمای بیشتری در نوشیدنی اسپرسو خواهید داشت.
هر شات اسپرسو حاوی ۳ کالری، ۴ میلی گرم کافیین، ۰.۱ گرم چربی، ۴ میلی گرم چربی و ۳۵ میلی گرم پتاسیم می باشد. اسپرسو دبل شامل دو شات اسپرسو می باشد (قهوه دوبرابر اسپرسو، آب دو برابر اسپرسو)