فرنچ پرس



یکی از بهترین متودها برای دم آوری قهوه فرنچ پرس میباشد.به فرنچ پرس cafetier هم گفته میشود، قهوه در فرنچ پرس غلیظ و کدر است.
از فرنچ پرس حدود 100 سال است که استفاده میشود و شکل امروزی آن توسط یک فرد ایتالییایی به نام Atillo Calimani در سال 1929 ثبت شده است.
جنس بدنه فرنچ پرس میتواند از شیشه بروسیلیکات، سفال یا سرامیک، استیل و یا پلاستیک باشد. نمونه های استیل و سرامیکی گرانتر و با کیفیت تر هستند.

انواع فرنچ پرس



شیشه های بروسیلیکات مقاوم در برابر حرارت میباشند.
فرنچ پرسهای سفالی یا سرامیکی دارای پوششی هستد که ازجذب بو و لکه جلوگیری نماید این فرنچ پرسها زیبا و گران قیمت هستند.
اگر فرنچ پرسی میخواهید که به راحتی خراب نشود از نوع استیل آن استفاده نمایید معمولا دو جداره هستند و قهوه را تا حدود 2 ساعت گرم نگه میدارد.
فرنچ پرسهای پلاستیکی مقاوم در برابر حرارت و مواد شیمیایی هستند موقع خرید دقت کنید که فاقد BPA باشد چون برای سلامتی مضر است .
فرنچ پرس هم چنین دارای یک میله است که فیلترها را به پایین یا بالا هدایت میکند فیلتر فرنچ پرس همراه با یک صفحه عملیات جداسازی آب از قهوه را انجام میدهد در بعضی مدلها این صفحات به چهار عدد هم میرسد.

روش تهیه قهوه با استفاده از فرنچ پرس



بهترین درجه آسیاب برای فرنچ پرس درشت میباشد که همانند دستگاه های دم آوری قهوه نیازمند تناسب بین آب و قهوه میباشد مثلا برای فرنچ پرس 600 میلی لیتر نسبت به تناسب آب باید میزان 50 گرم قهوه وروردی داشته باشیم. اگر سایز آسیاب خیلی ریز باشد اهرم میله ای (plunger) به سختی پایین میرود.

ابتدا آب را جوشانده و سپس قهوه خود را آسیاب میکنیم .قهوه را به میزان 1 به 12 نسبت به آب درون فرنچ پرس ریخته به آرامی هم میزنیم ، سپس به مدت 4-3 دقیقه منتظر میمانیم.در مرحله آخر دسته فرنچ پرس را به آرامی به پایین میفشاریم و قهوه خود را میل میکنیم.