عربیکا یا روبوستا

    عربیکا و ربوستا و لیبریکا

    عربیکا و ربوستا و لیبریکا

    عربیکا یا ربوستا ؟
    کدام یک برای نوشیدنی قهوه بهتر است ؟
    عربیکا خوشمزه تر است یا ربوستا ؟

    سوال های بالا و چندین سوال دیگر بی شک ذهن هر کسی را که با دانه قهوه سر و کار دارد مشغول می کند .
    گونه های قهوه از 3 نوع درخت تهیه میشوند که نام های عربیکا ، ربوستا و لیبریکا دارند .
    هرکدام از این قهوه ها در کشور های خاص و در ارتفاء های خاص و با شرایط ویژه ی خود تهیه می شوند .

    Kaffeesorten

     

    عربیکا

    عربیکا یکی از گونه های قهوه است که در ارتفاع 1000 تا 2000 متری می روید .
    این درختد بسیار حساس تر از باقی گونه های قهوه است .
    عربیکا کمی بزرگتر از ربوستا و کوچکتر از لیبریکا است .
    قهوه عربیکا از طعم و عطر بیشتری نسبت به باقی گونه ها برخوردار است و طعمی ترش دارد .
    عربیکا نسبت به ربوستا از کافئین کمتری برخوردار است .
    عربیکا از ربوستا روغنی تر است.
    قهوه عربیکا در بازار جهانی از قیمت بالاتری برخوردار است و این به دلیل حساس بودن این درخت است .

    Coffee-arabica-Robusta

    ربوستا

    ربوستا گونه ای است که در ارتفاع پایین تر از عربیکا رشد میکند .
    این گیاه در زمان های منظمی گل نمیدهد .
    ربوستا کوچکتر از عربیکا و لیبریکا است .
    طعم قهوه ربوستا تلخ و در نوشیدنی کرمای بیشتری نسبت به عربیکا تولید می کند .
    کافئین ربوستا از عربیکا بیشتر است .

    userupload_2013_10713166631399151877.0579

    لیبریکا

    لیبریکا گونه ای است که در غرب آفریقا و در کشور لیبریا کشت می شود .
    درخت لیبریکا دارای تنه قدرتمندی است که ارتفاع آن به ۱۸ متر هم می رسد.
    لیبریکا به دلیل نداشتن طعم مناسب طرفدار زیادی ندارد .

    دیدگاهتان را بنویسید