دورهمی با قهوه

    انواع نوشیدنی ها

     

    در این بخش می خواهیم درباره انواع نوشیدنی هایی صحبت کنیم که با استفاده از قهوه تهیه می شوند .

    نوشیدنی های با بیس قهوه بر حسب نوع دم کردن و یا نوع آسیاب قهوه و حتی نوع سرو آن نوشیدنی نام های مختلفی به خود می گیرند در قهوه های ایتالیایی این تنوع بسیار زیاد بوده به طوری که با افزودن شیر یا شکلات و یا تغییر مقدار نوشیدنی نام آن نوشیدنی تغییر می یابد .

     

    قهوه ترک

     

    قهوه ترک

     

    قهوه ترک نوعی از انواع نوشیدنی های قهوه است که در آن پودر قهوه نیز همرا با نوشیدنی میل می شود .
    قهوه دانه قهوه ترک از رست ( پخت ) روشن تری برخوردار است .
    آسیاب قهوه ترک بسیار ریز و مانند آرد می باشد .
    قهوه ترک دارای کافئین بالایی می باشد .
    قهوه ترک در فنجان های قهوه ترک سرو میشود.
    طرز تهیه :
    برای هر نفر یک قاشق غذا خوری پودر قهوه را در قهوه جوش بریزید .
    در صورت تمایل به آن شکر اضافه کنید .
    آب سرد را به اندازه یک لیوان برای هر نفر به صورت دوران روی آن بریزید .
    قهوه جوش را رو گاز بگذارید .
    هنگامی که کف روی قهوه به میزان یک سکه شد آن را بردارید .
    در زمان قل زدن قهوه را هم نزنید .
    برای آموزش کامل قهوه ترک به  آموزش تهیه قهوه ترک   بروید .

     

    قهوه فرانسه

    How-to-Make-French-Press-Coffee-5

    قهوه فرانسه نوعی از انواع نوشیدنی های قهوه است که طعم ملایم تر و لایت تری نسبت به بقیه قهوه ها .
    در این نوشیدنی قهوه از فیلتر عبور کرده و خود پودر قهوه نوشیده نمی شود.
    قهوه دانه قهوه فرانسه از قهوه ترک تیره تر است و رست ملایمی دارد .
    آسیاب قهوه فرانسه درشت بوده و مانند دانه های شکر است .
    قهوه فرانسه را میتوان با شیر نیز تهیه کرد .
    فنجان قهوه فرانسه از فنجان قهوه ترک بزرگ تر است .
    قهوه فرانسه را با وسیله ای به نام فرنچ پرس و یا با پور اور تهیه میکنند .
    طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس :
    برای هر نفر یک قاشق غذا خوری قهوه را داخل فرنج پرس بریزید .
    آب را به جوش اورده کمی زمان دهید تا مقداری خنک شود زیرا اب جوش قهوه را می سوزاند .
    اب را بر روی قهوه بریزید و با قاشق به هم زنید .
    2 الی 3 دقهقه به قهوه زمان دهید و سپس سافی را به پایین هدایت کنید .
    از قهوه فرانسه ی خود لذت ببرید .
    برای آموزش کامل تر به آموزش تهیه قهوه فرانسه  بروید.

    قهوه اسپرسو

    قهوه اسپرسو

    قهوه اسپرسو به قهوه ای گفته می شود که تحت فشار آب ۹۰ درجه بر روی قهوه با اسیاب مناسب قهوه اسپرسو در دستگاه های اسپرسو ساز تهیه میشود .
    حجم قهوه اسپرسو ۳۰ میلی لیتر می باشد.
    کرمای این قهوه بر روی آن قرار دارد .
    قهوه اسپرسو قهوه ای ایتالیایی میباشد .
    قهوه اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه است که میتوان با کم یا زیاد کردن حجم یا افزودن موادی همچون شیر ، خامه ،شکلات و افزودنی های دیگر نوشیدنی های مختلفی را تهیه کرد .
    قهوه اسپرسو از ۳ بخش تشکیل می شود .
    بخش اول کرما:کرمای یک قهوه اسپرسو ایده آل باید رنگی طلایی داشته باشد و قابل ترمیم باشد .
    بخش دوم بادی: طعم عمومی قهوه در این قسمت می باشد .
    بخش سوم هارت: عصاره قهوه اسپرسو در این بخش است تمامی طعم های ترشی ،تلخی و اسیدیته را دارد.
    یک اسپرسوی خوب باید در تمام ۳ بخش بالا ایده آل باشد .
    داشتن یک کرمای خوب در قهوه اسپرسو بسیار مهم است .
    قهوه اسپرسو را می توان هم با دستگاه های صنعتی و هم خانگی تهیه کرد .
    آموزش تهیه قهوه اسپرسو  آموزش تهیه قهوه اسپرسو  بروید.

     

    انواع نوشیدنی ها

     

    نوشیدنی های قهوه اکثرا با ترکیب قهوه اسپرسو با افزودنی های قهوه مانند :  شیر ، خامه ، شکلات و انواع سیروپ ها تهیه می شود.

     

    دیدگاهتان را بنویسید