آموزش قهوه دمی


AEROPRESS


ایروپرس وسیله ای خانگی برای تهیه قهوه است که به سرعت می توانید در خانه اسپرسو و یا قهوه دمی تهیه نمایید
این وسیله توسط Alan Adler اختراع شده است.
ایروپرس از قطعات زیر تشکیل شده است:
مخزن بالایی که دارای بخش لاستیکی است تا از عبور هوا جلوگیری نماید.
مخزن پایینی که پودر قهوه و آب جوش در آن ریخته می‌شود.
نگه دارنده فیلتر که فیلتر در آن قرار میگیرد و به مخزن پایینی متصل می‌شود.
اجزای دیگر شامل قیف (جهت هدایت آسان آب و قهوه)، پیمانه و همزن هستند.

آب را بجوشانید و از آب 90 درجه استفاده نمایید.
از آسیاب قهوه ریزتری نسبت به روشهای قطره ای (POUR OVER) استفاده نمایید، یعنی کمی ریزتر از متوسط نسبت قهوه به آب در ایروپرس 1 به 16 است به عبارتی 17 گرم یا یک ونیم پیمانه ایروپرس قهوه نیاز است.
فیلتر دستگاه و مخزنها را با آب داغ کمی خیس کنید.
مخزن بالایی که دارای بخش لاستیکی است را به اندازه 1 انگشت داخل مخزن پایینی قرار دهید، تا روی هم قرار بگیرند،
سپس آن دو را از سمت مخزن بالایی روی میز قرار دهید.
قیف را روی ایروپرس قرار دهید، پودر قهوه را ریخته و آب را به صورت دورانی روی قهوه بریزید.
قیف را برداشته و برای 10 ثانیه آن را به هم بزنید.
تا زیر دنده ها مخزن را آب پر کنید و1 دقیقه به آن زمان بدهید.
فیلتر روی در پوش را بالای مخزن استوانه ای ببندید.
نکته: برای اینکه فوم قهوه داخل فنجان داشته باشید قبل از اینکه دستگاه را برگردانید آن را بسمت پایین فشار دهید تا کرما کمی از صافی خارج شود.
دستگاه را برگردانید و روی فنجانی که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.
پیستون استوانه ای ( مخزن بالایی ) را به آرامی و با فشار کم به سمت پایین بفشارید تا قهوه به داخل ماگ بریزد.
این اسپرسو دارای گرمای زیادی نیست ولی غلظت بالایی دارد.