آموزش تهیه قهوه ترک

    قهوه ترک

    قهوه ترک یکی از نوشیدنی های رایج در ایران است. قهوه ترک نوعی از قهوه است که دانه قهوه کاملا آسیاب (آرد) می شود و تنها قهوه جهان است که مصرف کننده هنگام مصرف پودر قهوه را هم میل می کنند. طبخ قهوه ترک در میان ارمنیان ایران رایج بوده و به طبع استفاده آن در جامعه ایرانی رایج شده است.
    برای تهیه قهوه ترک ابتدا یک قاشق مرباخوری ( پر ) پودر قهوه ترک را در قهوه جوش مخصوص ریخته (طبق عکس زیر ) و سپس مقداری شکر به آن اضافه نموده و یک پیمانه آب به اندازه پیمانه قهوه ترک به آن اضافه نمایید. توجه داشته باشید که قهوه ترک به قهوه ای اطلاق می شود که در لیوان قهوه ترک سرو شود، پس حتما از لیوان مخصوص استفاده نمایید. سپس گاز را با شعله متوسط روشن کنید. توجه داشته باشید، شعله گاز آنقدر بلند نباشد که دسته قهوه جوش را خراب کند. محتویات قهوه جوش را قبل از آنکه روی شعله گاز بگذارید آنقدر به هم بزنید که احساس کنید شکر در آن حل شده است. سپس قهوه را روی شعله گاز قرار دادهو توجه داشته باشید که در این مرحله نباید قهوه ترک را هم بزنید. پس از دقایقی قهوه شروع به بالا آمدن خواهد کرد. آن را از روی شعله گاز برداشته و در لیوان مخصوص سرو کنید.


    حتما قبل از جوشیدن قهوه آن را از روی شعله بردارید. در ضمن هنگام جوشیدن قهوه آن را هم نزنید.

    اطلاعات بیشتر درباره قهوه ترک

    دیدگاهتان را بنویسید