نکات قبل از تهیه قهوه

    پودر و دانه قهوه

    اهمیت استفاده از رست تازه:

    سلام رایحه و طعم قهوه به مدت 4 الی10 روز بعد از رست در بالاترین سطح خود قرار دارد. بعد از این مدت اگر در جای مناسب نگهداری شود تا یک ماه عطر خود را حفظ می نماید. بعد از این مدت مشکلی پیش نخواهد آمد ولی رایحه و عطر به تدریج از بین خواهد رفت. بهتر است قهوه ای خریداری کنید که بلا فاصله بعد از رست داخل بسته قرار بگیرد و دارای سوپاپ یک طرفه باشد.

     سوپاپ باعث می شود گاز قهوه خارج شده و از ورود اکسیژن به داخل بسته جلوگیری می کند و این کار باعث می شود قهوه تازه بماند.

    بدون شک بهتر است دانه قهوه خریداری نمایید و قبل از درست کردن به مقدار نیاز از آن را آسیاب نمایید و در نظز داشته باشید پودر قهوه اگر در معرض اکسیژن قرار بگیرد عطر خود را در 10 دقیقه از دست می دهد.

    چند نکته درباره تهبه قهوه:

    بسته به روش تهیه قهوه باید آسیاب خود را از لحاظ ریزی و درشتی تنظیم نمایید. بهتر است از آسیاب هایی استفاده کنید که قابل تنظیم از لحاظ ریزی و درشتی هستند.
    آسیابهای خوب خانگی دارای دیسکهای سرامیکی یا استیل هستند که حرارت قهوه را هنگام اسیاب کردن  بالا نمی برند.
    از آسیابهایی که دارای تیغه هستند و از ان جهت اسیاب ادویه ها استفاده می شود بهتر است استفاده نکنید چون قهوه هم عطر آنها را می گیرد و هم حرارت قهوه بالا می رود و بالا رفتن حرارت باعث از ذست رفتن مقداری از رایحه قهوه می شود.

    دیسکهای سرامیکی عمر طولانی تری دارند و تمیز کردن آن راحتر می باشد.

    اگرقهوه خور حرفه ای هستید می توانید از آسیابهای دقیقتری استفاده کنید که دارای مخزن قهوه هستند و خروجی قهوه آنها بسیار دقیق و مناسب است. قیمت ابن آسیابها در حدود 1 الی2/5 ملیون تومان می باشد.

    پاسخی بگذارید