قهوه فوری

قهوه فوری یا نسکافه چیست ؟
قهوه فوری اولین بار در ۱۸۹۰ توسط دیوید استرنج به ثبت رسید .
قهوه فوری به قهوه ای گفته می شود که توسط فرایند خشک کردن با هوای گرم تولید میشود .
این قهوه در کارخانه طی فرایندی رطوبت خود را از دست می دهد و هنگام مخلوط کردن با آب به طور کامل در آن حل می شود .

 

 

نسکافه

نسکافه نامی تجاری برای قهوه فوری است که توسط شرکت بزرگ نستله تولید می شود .
نسکافه از ترکیب Nestlé و café به وجود آمده است .
نسکافه در سال ۱۹۳۸ به بازار معرفی شد .

قهوه فوری (نسکافه) همان قهوه است پس از نظر خاصیتی تفاوتی با قهوه دمی ندارد .
نسکافه در دو نوع کلاسیک و گلد به بازار ارائه می شود .
نسکافه گلد از کیفیت بیشتری نسبت به نسکافه کلاسیک برخوردار است .
نسکافه به دلیل نحوه تهیه ساده ی آن طرفداران زیادی دارد اما طعم آن با قهوه دمی متفاوت است .
از نظر میزان کافئین نیز قهوه فوری و قهوه دمی تا حد زیادی شبیه به هم می باشند .
نسکافه را میتوان با کافی میت نیز تهیه کرد که به آن حالت کرمی مانند میدهد .

برخی از خواص قهوه و نسکافه

نسکافه انرژی مورد نیاز روزانه را تامین می کند .
نسکافه همانند قهوه به عملکرد مغز کمک کرده و باعث بالا رفتن تمرکز می شود .
نسکافه استرس و افسردگی را از بین می برد .
اکثر خواص انرژی آور نسکافه به دلیل کافئین موجود در آن است .
مصرف زیاد کافئین عوارضی را نیز به همراه دارد .
در مصرف قهوه و نسکافه باید تعادل را رعایت کرد .