قهوه سبز



قهوه سبز در مقایسه با نوع بو داده آن سطح بیشتری از اسید کلروژنیک را دارا می باشد.دانه قهوه سبز متابولیسم را از طریق عملکرد اسید کلروژنیک تحریک می کند این ماده همزمان با تحریک کبد برای چربی سوزی از آزاد شدن گلوکز در گردش خون نیز جلوگیری می کند.به جای ذخیره چربی بدن از آن به عنوان سوخت استفاده می کند چرا که قند خون در دسترس کاهش می یابد .کلروژنیک اسید قابلیت بدن را جهت ذخیره چربی کاهش می دهد.


نظرهای آکادمیک درباره قهوه سبز



– دانشگاه جان هاپکینز (JHU) در تحقیقات خود پیرامون قهوه سبز اعلام کرده است که مصرف منظم قهوه سبز میزان چربی کبد را کاهش می دهد و در درمان کبد چرب موثر است.

– انجمن شیمی آمریکا(ASC) پس از تحقیق اخیر خود بر روی ۱۶ نفر که بین ۲۲ تا ۴۶ سال داشتند،اعلام کرد که مصرف قهوه سبز می تواند در طول ۲۲ هفته ۱۰٫۵% درصد وزن بدن و یا ۱۷% از چربی بدن را کاهش دهد.

– انجمن دیابت آمریکا(ADA) مصرف قهوه سبز را برای دیابت مفید دانسته است.

مزایای سلامت آوری قهوه سبز



– حفظ قند خون در شرایط سالم
– کاهش فشار خون
– بهبود عملکرد قلبی-عروقی
– خواص آنتی اکسیدانی که ضد سرطان است.
– حذف رادیکال های آزاد از بدن به میزان دو برابر چای سبز و انگور.

بهترین زمان مصرف قهوه سبز قبل از صرف صبحانه است.

روش مصرف قهوه سبز



دانه : ۱۰ گرم دانه قهوه سبز را در ۱۵۰ میلی لیتر آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. پس از سرد شدن آن را صاف نموده و میل کنید.
پودر : ۸ گرم پودر قهوه سبز را درون آب جوش بریزید و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا به اصطلاح دم بکشد و بعد میل کنید. برای سهولت در صاف نمودن می توان از فرنچ پرس یا پور اُور استفاده کرد.
با انجام همین عمل ساده شما در تمام طول روز هم از انرژی و کارایی بیشتر بر خوردار خواهید بود و هم از فواید قهوه سبز بهره مند می شوید. دوستان عزیز توجه داشته باشید که خوردن صبحانه در این رژیم غذایی الزامی است.چرا که با خوردن صبحانه میل کمتری به خوردن خوراکی های میان وعده پیدا می کنید.

نکته های مهم درباره قهوه سبز



هر خوراکی به تناسب فواید خود دارای مضراتی نیز هست. اما نوشیدن قهوه سبز به میزان مناسب که پیش از این ذکر شد ضرر خاصی ندارد. اما توصیه می شود در بیماران قلبی ،خانمهای باردار و زمان شیردهی پیش از مصرف با پزشک مشورت شود.

قهوه سبز در مقایسه با داروهای شیمیایی برتری بسیاری دارد،چرا که عوارض داروهای شیمیایی را ندارد.

دانه قهوه پس از چیده شدن در مزرعه رنگ سبز دارد اما به علت داستن آب هنوز قابل استفاده نیست.باید مدتی استراحت کند تا خشک و تقریبا ترد شود.دانه قهوه در این حالت به رنگ خاکی است.

قهوه سبز طعم دار



قهوه سبز با طعم هل



خواص هل

– بهبود عمل هضم غذا
– تسکین کولیت
– تسکین سوء هاضمه
– تسکین نفخ
– تسکین حالت تهوع
– تسکین بی حالی
– مقابله با ترشح زیاد اسید معده
– خواص گرما بخش و انرژی زا
– بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته
– تسکین اظطراب و نگرانی
– رفع افسردگی
– تقویت کلیه ها
ترکیب هل با قهوه علاوه بر حذف بوی نا متعارف و بهبود طعم قهوه سبز خواص خود را نیز در قالب یک نوشیدنی فراهم می آورد.

قهوه سبز با طعم دارچین



خواص دارچین

– اثرات ضد ویروسی
– تقویت سیستم ایمنی
– موثر در درمان دیابت نوع دو
– سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز آهن و کلسیم
– سرشار از فیبر
– تعدیل اثرات منفی خوراکیهای پر چربی

ترکیب دارچین و قهوه سبز در لاغری بسیار مفید است و طعم و عطر مناسبی را فراهم می کند.
با رضایت بخش بودن تاثیر قهوه سبز بر روی اشخاصی که برای لاغری از آن استفاده نمودند تحقیقات خود را در این زمینه وسیع تر نمودیم و انگیزه مهم تر از آن طبیعی ، سالم و بی ضرر بودن دانه سبز قهوه می باشد. بنابراین با توجه به اکثر سوالات شما عزیزان در این زمینه تحقیقات خود را به چهار بخش از اساسی ترین اطلاعات درخواستی و عمده سوالات تقسیم می کنیم.

۱- چرا این روزها استفاده از قهوه سبز برای لاغری بهترین راه کار می باشد؟



قهوه سبز چندی پیش از زمانی مشهور شد که یکی از محبوب ترین متخصصین تغذیه به نام دکتر آز (Dr.Oz) در یکی از برنامه های تلویزیونی که داشت طی تحقیقات به عمل آورده خود قهوه سبز را بزرگترین جادو برای سوزاندن چربی های انباشته شده در بدن و دفع قند اظافی معرفی کرد. همچنین دانشمندان زیادی پس از تحقیقات وسیع بر روی عصاره دانه سبز قهوه در کلینیک استادی (Study Clinical) بر روی اشخاص مختلف با گروه های سنی متفاوت به این نتیجه رسیدند که استفاده از قهوه سبز طی یک دوره (حدودا” یک ماه) می تواند بین ۶ تا ۸ کیلوگرم از وزن و ۱۶% از به اصطلاح پف بدن را کاهش دهد.

در حقیقت عصاره دانه سبز قهوه شامل درصد بالایی از اسید کلروژنیک (۵۰%) می باشد و این کلید لاغری است. اکثر محصولاتی که تا قبل از کشف این حقیقت مورد استفاده قرار می گرفتند شمامل فقط ۲۰ تا ۳۰% اسید کلروژنیک بودند که در مقایسه با قهوه سبز کمتر بود و همچون قهوه سبز طبیعی به شمار نمی رفت.

۲- اسید کلروژنیک چیست؟ و چگونه عمل می کند؟



قهوه سبز به دلیل رست نشدن شامل درصد بالایی از اسید کلروژنیک است که این ماده با تاثیر بر چرخه متابولیسم بدن باعث دفع چربی و گلوکز اظافی از بدن می شود. بنابراین اسید کلروژنیک در دو جهت در بدن فعالیت خود را شروع کرده و نه تنها چربی های اظافه که در نواحی شکم و پهلو ها انباشته شده را شروع به آب کردن می کند بلکه گلوکز اظافی را نیز در بدن دفع کرده و کنترل بدن را در دست می گیرد. این دو خصوصیت نهفته در دانه قهوه سبز باعث لاغری به مرور می شوند.

اکثر مردم با خوردن شیرینی، بستنی، آبمیوه، کیک های خامه ای و غیره گلوکز بیشتر از نیاز بدن استفاده می کنند که در نهایت باعث چاقی و اظافه وزن می شود. البته وجود گلوکز برای بدن لازم است که بیشتر با خوردن عناصر طبیعی همچون میوه های شیرین بدن به میزان لازم گلوکز تامین می کند ولی اسید کلروژنیک قادر است باعث دفع مقدار اظافی آن از بدن شود.

۳- برای گرفتن نتیجه چند وقت باید از قهوه سبز جهت لاغری استفاده کرد؟



تاثیر قهوه سبز از بدنی تا بدن دیگر و حتی از سنی تا سن دیگر فرق می کند. برخی شاید با یک هفته استفاده و در برخی دیگر بعد از یک ماه به نتایج مطلوب دست یابند. ولی بی شک به محض شروع استفاده از قهوه سبز باعث توقف چاقی و شروع لاغری به مرور زمان خواهید شد.


۴- آیا استفاده از قهوه سبز عوارض جانبی خواهد داشت و یا قهوه سبز می تواند باعث فعل و انفعالات مضر در بدن شود؟



تحقیقات نشان داده است که قهوه سبز هیچ تاثیر منفی در بدن ندارد اما چنانچه طی یک دوره خاصی از درمان هستید و قرص های دیگری مصرف می کنید و همچنین خانهای باردار، بهتر است قبل از استفاده با پزشک معالج خود مشورت کنید. ولی به خاطر داشته باشید که قهوه سبز به دلیل طبیعی بودن سالم و بی ضرر است و حتی افرادی که دوره های طولانی تری از قهوه سبز استفاده می کنند هیچ عوارض جانبی ندارد.