قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو به قهوه ای گفته می شود که تحت فشار آب ۹۰ درجه بر روی قهوه با اسیاب مناسب قهوه اسپرسو در دستگاه های اسپرسو ساز تهیه میشود .
حجم قهوه اسپرسو ۳۰ میلی لیتر می باشد.
کرمای این قهوه بر روی آن قرار دارد .
قهوه اسپرسو قهوه ای ایتالیایی میباشد .
قهوه اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه است که میتوان با کم یا زیاد کردن حجم یا افزودن موادی همچون شیر ، خامه ،شکلات و افزودنی های دیگر نوشیدنی های مختلفی را تهیه کرد .
قهوه اسپرسو
قهوه اسپرسو از ۳ بخش تشکیل می شود .
بخش اول کرما:کرمای یک قهوه اسپرسو ایده آل باید رنگی طلایی داشته باشد و قابل ترمیم باشد .
بخش دوم بادی: طعم عمومی قهوه در این قسمت می باشد .
بخش سوم هارت: عصاره قهوه اسپرسو در این بخش است تمامی طعم های ترشی ،تلخی و اسیدیته را دارد.
یک اسپرسوی خوب باید در تمام ۳ بخش بالا ایده آل باشد .
داشتن یک کرمای خوب در قهوه اسپرسو بسیار مهم است .
هر چه قهوه در فضای بسته تری تهیه شود عصاره بیشتر و کرمای بیشتری دارد .
یکی از دلایل مرغوبیت نسپرسو فضای بسته تهیه قهوه آن است .
یکی دیگر از نکات مهم در قهوه اسپرسو استفاده از قهوه دانی مرغوب است .
قهوه دانه قهوه اسپرسو باید ترکیبی از قهوه دانه عربیکا و ربوستا باشد تا نوشیدنی ما طعمی لایت داشته باشد .
هرچه از قهوه دانه تازه تری استفاده شود کرمای بیشتری در نوشیدنی اسپرسو خواهید داشت .

 

اطلاعات بیشتر درباره تهیه قهوه اسپرسو

انواع نوشیدنی ها