فیلتر کافی(پور اُور) بهترین و ساده ترین روش برای پودر قهوه

    فیلتر کافی

     

    فیلتر کافی(پور اور)

    درست کردن قهوه با فیلتر کافی علاوه بر سهولت استفاده مزایای دیگری هم چون تعادل مناسب قهوه و زلال بودن آن را به همراه دارد و قهوه با عطر و طعم مناسب را به شما می دهد.

    – آب را بجوشانید،ترجیحاً از آب ۹۰ درجه برای داشتن عطری بهتر استفاده نمایید.

    – فیلتر کافی کاغذی یا پارچه ای خود را داخل ظرف pour over قرار دهید.

    – برای درست قرار گرفتن و حرکت نکردن فیلتر کاغذی می توانید بالای فیلتر را تا کنید.

    – روی کاغذ کمی آب بریزید تا خیس بخورد سپس ظرف را روی فنجان خود قرار دهید.

    – به ازای هر نفر ۷ گرم قهوه داخل فیلتربریزید.(از آسیاب متوسط استفاده کنید.) و به ازای هر نفر ۱۰۰ میلی لیتر آب بریزید.

    – ابتدا کمی آب روی قهوه بریزید تا کل قهوه خیس بخورد. سپس آرام آرام آب را روی قهوه بریزید.

    – آب را اگر به صورت دورانی بریزید قهوه بهتری خواهید داشت.

    – pour over را از روی دستگاه بردارید و از قهوه خود لذت ببرید.

    برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه کار با فیلتر کافی به آموزش تهیه قهوه   بروید .

    دیدگاهتان را بنویسید