فیلتر کافی(پور اور)

درست کردن قهوه با فیلتر کافی علاوه بر سهولت استفاده مزایای دیگری هم چون تعادل مناسب قهوه و زلال بودن آن را به همراه دارد و قهوه با عطر و طعم مناسب را به شما می دهد.

– آب را بجوشانید،ترجیحاً از آب ۹۰ درجه برای داشتن عطری بهتر استفاده نمایید.

– فیلتر کافی کاغذی یا پارچه ای خود را داخل ظرف pour over قرار دهید.

– برای درست قرار گرفتن و حرکت نکردن فیلتر کاغذی می توانید بالای فیلتر را تا کنید.

– روی کاغذ کمی آب بریزید تا خیس بخورد سپس ظرف را روی فنجان خود قرار دهید.

– به ازای هر نفر ۷ گرم قهوه داخل فیلتربریزید.(از آسیاب متوسط استفاده کنید.) و به ازای هر نفر ۱۰۰ میلی لیتر آب بریزید.

– ابتدا کمی آب روی قهوه بریزید تا کل قهوه خیس بخورد. سپس آرام آرام آب را روی قهوه بریزید.

– آب را اگر به صورت دورانی بریزید قهوه بهتری خواهید داشت.

– pour over را از روی دستگاه بردارید و از قهوه خود لذت ببرید.

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه کار با فیلتر کافی به آموزش تهیه قهوه   بروید .