از مزرعه تا فنجان ( انواع رست )

    رست دانه قهوه

    رست دانه قهوه

    فرایند رست قهوه (پخت قهوه )

    پس از مرحله برداشت قهوه نوبت به این میرسد که قهوه پخته شود ( coffee roasting ) تا ما بتوانیم از آن استفاده کنیم .
    مرحله رست قهوه فرایندی بسیار تخصصی است که باید توسط افراد ماهر انجام گیرد در غیر این صورت دانه قهوه خراب می گردد .
    فرایند رست درجه های مختلفی دارد که هرکدام از آن ها نام های متفاوتی به خود میگیرند .

    انواع رست قهوه بلک کافی

    برای جلوگیری از ابهام در نوع رست آن را به 4 گروه مختلف تقسیم میکنند تا افرادی که از آن ها استفاده میکنند دچار ابهام نشوند .
    4 دسته رست عبارتند از :

    لایت ( light ) , مدیوم ( medium ) , مدیوم-دارک ( medium-dark ) , دارک ( dark )

    مراحل رست قهوه :

    قهوه سبز : قهوه از مزرعه به کارخانه ی رستینگ میرسد .

    رست قهوه بلک کافی

    خشک کردن قهوه : دانه در دمای 165 درجه سانتی گراد قرار میگیرد . در این مرحله دانه آب خود را از دست می دهد و سایز آن کاهش می یابد .عطر ضعیفی همچون بوی نان از دانه احساس می شود .

    رست قهوه بلک کافی

    Cinnamon Roast : این رست یک درجه رست بسیار روشن است .
    دمای این رست 195 درجه سانتی گراد است .
    مدت کوتاهی قبل از اولین ترک ، دانه رنگ قهوه ای بسیار روشن به خود می گیرد.
    این قهوه دارای اسیدیته ی بالا و طعمی شبیه چای است .

    رست قهوه بلک کافی

    New England Roast : این رست در درجه 205 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای متوسط روشن می باشد .
    طعم دانه در این رست ترش می باشد .
    دانه در مرحله پایانی اولین شکاف می باشد.

    رست قهوه بلک کافی

    American Roast :این رست در درجه 210 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای روشن می باشد .
    این رست در شرق آمریکا طرفدار دارد .
    پایان اولین شکاف .
    دانه همچنان اصلیت خود را حفظ کرده است .

    رست قهوه بلک کافی

    City Roast : این رست در درجه 220 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای متوسط می باشد .
    این رست در کل آمریکا به صورت مشترک استفاده می شود.
    مرحله ی بعد از پایان اولین ترک .
    این رست طعم خوبی دارد .

    رست قهوه بلک کافی

    Full City Roast : این رست در درجه 225 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای متوسط رو به تیره می باشد .
    دانه در این رست کمی روغنی است و آماده می شود برای شروع دومین ترک .

    رست قهوه بلک کافی

    French Roast : این رست در درجه 240 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای تیره با بدنه براق و روغنی می باشد .
    در این دانه اسیدیته
    کم می باشد .
    این رست برای ترکیب های اسپرسو مناسب است .

    رست قهوه بلک کافی

    Italian Roast (اسپرسو رست ) : این رست در درجه 245 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای بسیار تیره با بدنه براق و روغنی می باشد .
    در این رست اسیدیته تقریبا از بین رفته است .
    این رست برای ترکیب های اسپرسو مناسب است .

    رست قهوه بلک کافی

    Spanish Roast : این رست در درجه 250 درجه سانتی گراد است .
    رنگ دانه در این رست قهوه ای فوقالعاده تیره تقریبا مشکی با بدنه بکاملا براق می باشد .

    رست قهوه بلک کافی

    منبع : http://www.rohebohnen.de/DIY-coffee-roasting/Coffee-roasting-grades

    پاسخی بگذارید