آموزش تهیه قهوه اسپرسو

    موکا پات

    آموزش تهیه قهوه اسپرسو

    AEROPRESS

     ایروپرس وسیله ای خانگی برای تهیه اسپرسو است که به سرعت می توانید در خانه اسپرسو تهیه نمایید.

    – آب را بجوشانید و از آب 90 درجه استفاده نمایید.

    – از آسیاب قهوه ریزتری نسبت به روشهای قطره ای (POUR OVER) استفاده نمایید،یعنی کمی ریزتر از متوسط.

    – فیلتر دستگاه را کمی خیس کنید، دستگاه را برگردانید و 14 گرم پودر قهوه داخل آن بریزید

    – آب جوش را به آرامی روی قهوه بریزید و برای 10 ثانیه آن را به هم بزنید.

    – 3/4 مخزن را پر کنید و 30 ثانیه به آن زمان بدهید.

    – فیلتر روی در پوش را بالای مخزن استوانه ای ببندید.

    – دستگاه را بر گردانید و روی فنجانی که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.

    – پیستون استوانه ای را به ارامی به سمت پایین بفشارید تا قهوه به داخل ماگ بریزد.

     

    این اسپرسو دارای گرمای زیادی نیست ولی غلظت بالایی دارد.

    ایروپرسaeropress

     

     

     موکاپات (Moka pot or espresso maker)

    دستگاه خانگی اسپرسو است که به صورت برقی و روی گازی عرضه می شود و قهوه خروجی آن قوی و غلیظ است.

    – به جای آب سرد از آّب داغ برای مخزن پایینی استفاده نمایید تا عطر و طعم قهوه حفظ شود،چون قهوه در این صورت در معرض حرارت کمتری قرار می گیرد.

    – از آسیاب کمی ریزتر از متوسط استفاده نمایید و آن را داخل قیف میانی بریزید ولی آن را پرس نکنید،زیرا قهوه شما اصطلاحاً over extract خواهد شد و مزه تلخی خواهد داشت.

    – آب را تا قسمت سوپاپ دستگاه پر نمایید،مخزن بالا را روی مخزن پایین محکم کنید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید

    – وقتی صدای بالا آمدن قهوه را شنیدید و قهوه بیرون آمد، آن را از روی گاز بردارید و یا حرارت گاز را کم کنیدتا همه قهوه ذرست شود.

    موکا پات

     

     

    اطلاعات بیشتر درباره قهوه اسپرسو

     

    پاسخی بگذارید